Bloggen til admin

Er du over 13 år, og lyst til å forsøke roing?

roing nybegynner.png

Kristiansand Roklubb inviterer til rokurs for nybegynnere.
Alle gutter og jenter i alderen 13-23 år er velkommen.
Datoer 20., 21., 26. og 28. Mai kl. 18:00. ved Roklubbens lokaler Køyta 10.
Foreldre og voksne er også velkommen til et parallelt kurs i stødige turbåter og trimbåter.

2. plass i NM i romaskin.

Mathilde Sødal fra Kristiansand Roklubb sikret seg en flott sølvmedalje i NM på romaskin. Hun var blant 5 roere fra Kristiansand roklubb som deltok i helgen.

Lørdag 4. februar ble det arrangert NM i romaskin. Romaskin NM ble arrangert av Bærum Roklubb i Rykkinnhallen. Det var stor deltagelse i flere klasser. Roklubben stilte i fire klasser.
Dette var et veldig kompakt arrangement, så roerne får kjenne publikum tett opptil seg. Samtlige deltagere rodde 2000 meter, som tar fra seks til åtte og halvt minutt. Både utøverne og publikum kunne se «båtene» på storskjerm
Romaskin er noe alle kan drive med. NM er en anledning for hardtsatsende mosjonister til å måle krefter med toppidrettsutøvere og hele Norgeseliten. Romaskin er voksende og en ser i dag at trim- og helsestudiomiljøet tar stadig større plass i miljøet når det gjelder romaskin. I USA er dette en stor greie med kjempearrangementer.
Mathilde Sødal imponerte med 2. plass i klassen siste års junior (u19). Hun begynte sitt heat rolig, økte gradvis og tok innpå teten. Det ble etterhvert en spennende duell mellom Mathilde og Kornelia Knutsen (Sarpsborg Roklubb) som endte med 1 sekund ledelse for Mathilde og ny personlig rekord. Vinner ble ble Amanda Helseth (Aalesund) som Mathilde har rodd sammen med i dobbeltsculler og dobbeltfirer bla. for landslaget. Så med disse resultatene blir det spennende å se hva de kan gjøre sammen i Norges farger denne sesongen på vannet.
En time senere var det duket for dame lettvekt med Oda Madland Aagesen (20) fra Kristiansand roklubb. Dame lettvekt er klassen for damer inntil 61,5 kg på romaskin, og 59kg på vann.
Oda åpnet løpet bra og hang med i feltet første 1000 meter. Det var 4 konkurrenter som var i teten og kjempet om seier. Teten var hard å henge med på, og dette kostet for Oda. Resultatet ble 6. plass med tiden 07:39,4. Løpet ble vunnet av Maia Lund (Bergens Roklubb) med tiden 07:25,9.

TODO liste for roklubben.com

* åpen et vedlegg i nytt vindu (sjekk http://drupal.org/project/extlink eller undersøk andre muligheter)

Syndiker innhold