Ny i roklubben?

Vi vil gjerne ønske deg velkommen i Kristiansand Roklubb og samtidig gi noe informasjon om hva roing er og hva roing egentlig handler om. Vi vil forsøke å legge forholdene til rette for at du skal trives i klubben, men samtidig forventer vi at alle som ønsker å bruke klubben vil være aktive selv. Klubben drives av frivillige og ulønnede medlemmer og skal det være en klubb alle trives i må også alle bidra.

Roing tar tid!
Man kan ro, når en har lyst, og når været tillater det. I prinsippet hver dag hvis en har lyst og ork, men det er viktig at en er klar over at roing tar tid. Mange nye roere kutter ut og slutter, når de finner ut, hvor lang tid det egentlig tar å "ro en tur".
Selve roturen tar kanskje bare en time, men du må beregne ekstra tid til å bære båten ut og inn. Båten skal også tørkes av og ses over til neste roer.
I forbindelse med treninger er det mange som bruker tid i klubben for å treffe andre klubbmedlemmer, prate, kanskje hjelpe andre og…. Det sosiale er en viktig del av klubben, men tiden flyr fort.

Har du ikke så mye tid en ettermiddag eller kveld så bruk da romaskinene eller treningsapparatene i klubben. De er tilgjengelige hver dag for alle medlemmer.

Vi håper du er klar til at lære noe nytt, møte nye mennesker, svette litt og at du selv vil være oppsøkende og ta aktiv del i klubbens aktiviteter og tilbud.

Du må selv være aktiv!
Vi har nå fått et nytt klubbhus og forholdene er lagt godt til rette for å kunne få folk til å trives. Men med mange nye sier det seg selv at det er lett å overse nye medlemmer og ikke yte den "servicen" og oppmerksomheten de fortjener. Derfor legger vi vekt på at du selv må ta initiativ.

Det er lett å bli glemt, hvis du ikke selv er aktiv.

Sørg selv for å ta kontakt og bli med på trening og lagbåter.

Ny sport, nye begreper, nytt miljø og nye mennesker.
Vi vet det kan være vanskelig å komme i gang, men ta kontakt og spør. Alle har vært nybegynnere engang og vet hvordan det er - så ikke vær redd for å spørre.

SKIKK OG BRUK I ROKLUBBEN
Alle klubber og foreninger har sine skrevne og uskrevne regler. Slik er det også i roklubben:
Gå inn og gjør deg kjent med roklubben.

Lyst til å forsøke? Ta en tur ned i klubben, eller ta kontakt med en i styret.
Vi vil gjerne vise deg rundt og la deg forsøke - selvfølgelig uten forpliktelser.