Aktivitetsoversikt

Aktiviteter i roklubben
Ungdomsroing
Fra 10-12-års alderen kan en begynne å ro. Forutsetningen er at en kan svømme. Det brukes forskjellige treningsformer alle kan bli med på.
Det er egne treninger for de yngste aldersgruppene. Ungdomsmesterskapet kan være en målsetting for denne gruppa.
Eliteroing for juniorA – Senior
For de som ønsker å satse i toppen, og som har ambisjoner å hevde nasjonalt eller internasjonalt, så har klubben et bra tilbud. Kristiansand har roere som ror på landslaget.
Trim – mosjonsroing
Mosjon og trimroing er viktig. Egne dager er satt av til de som ønsker å ro sammen for å trimme. Hvert år er klubben med på turregattaer
Master - Veteranroing
Klubben har voksne roere som jevnlig deltar i konkurranser, for eksempel Veteran-VM
Dette er regattaer for ikke eliteroere.
Kyst- og havroing. (Coastal rowing)
Klubben har båter som egner seg for roing i bølger og dårlig vær, og har medlemmer som har rodd og har erfaring i å ro på havet.
Ergometerroing.
Roklubben har flere romaskiner som er utmerket å benytte til trening.
NM på romaskin blir arrangert feb/mars hvert år.
Vintertrening.
I vintersesongen når det ikke er mulig å ro er det organiserte vintertreninger i klubbens treningslokaler.
Turer.
Det arrangeres roturer hver rosesong. Sosiale turer i moderat tempo.
Funksjonshemmede
Klubben er tilrettelagt og har båter som er spesielt tilpasset til funksjonshemmede.
Opplæring - rokurser.
Det arrangeres rokurser hver rosesong. Vi har også individuell opplæring. Vi starter i stødige båter av forskjellige typer. Du bestemmer selv om du vil ro smale konkurransebåter..