Nordisk mesterskap - Kristiansandsroere kvalifisert til U-23 VM

Hanna Gailis Inntjore og Joakim Bøhn er begge kvalifisert til U-23 Vm som går i midten av juli i Trakai, Lithauen.
Uttaket er gjort etter toppresultater i Nordisk mesterskap i St.Hans helga på Årungen.
Hanna ror toer (D2-) sammen med Trude Meyer fra Christiania, mens joakim er tatt ut i dobbelfirer sammen med Håkon Moldestad (CR), Dag Erik Tvedt (Bærum) og Kris Cato Tohn (Sandefjord).
I øyeblikket er de på treningsleir på Kongsvinger.
Ellers så deltok fire juniorA roere; Oscar Sødal, Morten Hopeland, Daniel Bergli og Jørgen Anker Olsen. Disse deltok i flere klasser både i rene Kristiansandsbåter og i kombinasjon med andre klubber. Ingen medaljer denne gang, men gode plasseringer i A-finalene på alle sammen lover godt videre.
Truls Albert kan ro fort noe han viste da han kom til topps i Nordisk i dobbelfirer sammen med roere fra andre klubber.