Treningssamling i Sevilla

Sevilla Januar 2013

Deler av satsingsgruppen i Roklubben har vært på treningssamling i Sevilla siden 27. desember i fjor. Etter 13 dager med roing, i så og si perfekte forhold (lite vind og sol nesten hver dag; se bilde), er snart over 350 km med roing på vann tilbakelagt og mange timer med styrke- og basistrening gjennomført.

Tirsdag 8. januar var det en trening / miniregatta sammen Dublin University Boat Club (DUBC) sine gutter, noe som satt konkurranseinstinktet i gang, da syv toere, to singlescullere og en dobbel konkurrerte over 1000m. Jentetoeren med Trude Meyer (Christiania Roklubb) og Hanna G. Inntjore (KRK) klarte å henge med med noen av guttetoere fra DUBC, og var til og med foran noen av disse i mål, mens guttedobbelen med Dag-Erik Tvedt (Bærum Roklubb / bor og trener i Kristiansand) og Joakim B. Bøhn (KRK) viste en bra fart for å være tidlig i sesongen.

I morgen, torsdag 10. januar, skal lagene gjennom en langdistansetest over 6 km, igjen med deltakelse fra DUBC.

For begge lag gjenstår det mye treningsarbeid før den nye sesongen som for alvor begynner i mai 2013, siden begge lag har som målsetting å representere Norge i U-23 VM i Linz i Østerrike i juli 2013.

Lagene reiser hjem på lørdag, 12. januar 2013.

Se flere bilder fra samlingen.