Kristiansandsroere med i CoastalVM

Carina og Renee klar til dyst

For første gang deltok Kristiansand med to lag i Coastal-VM i Helsingborg. VM er blitt arrangert flere år, men det var første gang i Skandinavia. Kun tre norske klubber deltok; i tillegg til Krsand var det roere med fra Christiania og NSR. I alt var det med over 250 deltakere fra over 20 land, mest Frankrike og Italia.
Kristiansand deltok med to lag, ett damelag i 2x; Carina Marcussen Lund og Renee Røyneland. De rodde seg inn til en fin A-finaleplass og endte på en sterk åttendeplass der. Herrene med Arvid Bentsen, Klaus Søren Kristensen, Helge Tønnessen og Jan Adalberon samt Renee som cox, endte i B-finalen. Det må mer trenig til for å matche damene sterke plassering.
Damene ønsker å satse videre og de opplyser at de allerede er i gang med trening til neste års VM i Hellas!