Nye roere med i Klubb Skagerak

På vei til Hirtshals

I helga rodde fire klubbmedlemmer fra Arendal til Hirtshals i en coastal dobbelfirer. Det var Helge Tønnessen, Renee Christin Røyneland, Carina Marcussen og Arvid Bentsen. Helge og Arvid har rodd samme ruta tidligere. det betyr at nå er Renee og Karina også medlemmer i klubben - som de første kvinnelige roere.
Været ble dårligere enn det som var lovet, hvilket gav motvind ca 4 m/s det meste av veien og dønninger opptil 1,5 meter.
Allikevel gikk turen gikk over all forventning bra og ingen varige skader - bare noen støle rygger og såre muskler.
Vel framme ble det champagnevelkomst sponset av Hotel Hirtshals.
Felleskjøpet stod for opplegget med følgebåt og transport forøvrig. Stor takk til dem.
De har lånt en rosjekte båt fra Bragdøye for å tilbaketuren der to roere skal ro med 100 kg korn som en TerjeVigen markering.