Rotur i Søgneskjærgården

DSC_7228.JPG

Rotur i Søgneskjærgården
Sist onsdag hadde Arvid invitert til rotur i skjærgården utenfor Søgne. Vi møttes på roklubben etter jobb og skole og fikk lastet opp to coastalbåter og en innerigger. Vel fremme i Høllen fikk vi lastet av båtene, og rakk till og med å bli lokalkjendiser før vi satte utover mot Ny-Hellesund. Det var lokalavisen N247 som hadde blitt tipset av nysgjerrige naboer ved Høllenstranda. Artikkelen ligger det link til nedenfor.
Vi hadde været på vår side, og i en sommerlig bris, badet i kveldsolen fikk vi en rotur litt utenom det vanlige. Vinden stilnet og etter hvert hadde vi blikkstille vann mellom holmene utenfor Ny-Hellesund. Derifra fikk vi de siste solstrålene for dagen da vi passerte Borøya og nådde hytta til Arvid like etterpå. Her ble de fleste av oss overrasket med deilig servering og en velfortjent pust i bakken før det siste stykket gjensto.
For å krone en utrolig flott ettermiddag på sjøen rodde vi i månelys inn igjen til Høllen. Der var vi tilbake litt etter leggetid, men til gjengjeld sovnet vi nok fort alle sammen.

Link til nyhetssaken i N247:
http://n247.no/?nyhet=1860&tittel=-_Lei_Kristiansandsskjaergaarden