Gode resultater for våre roere

Nordisk 2015.jpg

I Nordisk mesterskap som nylig er avholdt på Årungen deltok Kristiansand med tre roere; Anne Rodahl, Joakim Bøhn og Oskar Sødal. Joakim Bøhn er med i Roforbundets rekrutteringslag og har trent med landslaget i vår. Kristiansandsroerne rodde seg inn til gode pallplasseringer i sterk konkurranse med roere fra de andre nordiske landene. De satt sammen med roere flere andre klubber i firer og åtter lagbåter.
Anne rodde dobbelfirer med roere fra Ålesund og Sandefjord roklubb. Båten rodde inn til en suveren førsteplass i forsøksløpet. De måtte se seg slått av de norske landslagsroere, men fikk en fin andreplass foran Sverige.
Oscar Sødal satt i en firerbåt sammen med roere fra Christiania og Norske Studenters roklubb. I to forskjellige løp fikk de en andre og fjerdeplass. Han deltok også i en åtterbåt som fik en 2 plass.
I det samme løpet deltok Joakim i en forbundsåtter som rodde inn til førsteplass, samt en andreplass i firer.

Hanna Gailis Inntjore fra Kristiansand RK og Anna Een Sture fra NSR har vunnet the Sir Steve and Lady Ann Redgrave Vase i Henley Women's Regatta, en seier som henger svært høyt i roer-England.
I alt en flott prestasjon av roerne fra Kristiansand