Mathilde Sødal Norgesmester i juniorA singelsculler

Medaljehøst første dag i NM.
Mathilde rodde i formiddag, lørdag til topp plassering i singelsculler. Hun vant med hele 7 sek foran Amanda Helseth, Ålesund og Mia Helene Falch fra Horten roklubb. Hun måtte gjennom to kvalifisering da det var 15 beltakere!
Sterkt av Mathilde. Vi gratulerer!
Truls Albert,Joakim Bøhn, Even Overskaug, Oskar Sødal fikk en flott 3 plass i senior dobbelfirer etter Christiania og Ormsund.
Samme resultat fikk Oda Madland Aagesen i singel letvekt damer. Hun ble kun slått av Bergen og Stavanger.
Igjen roklubben gratulerer!!!

Flere medaljer på søndag
Søndag startet med Oskar i singelfinalen. Han gitt ut i flott driv, og ledet med over en båtlengde på konkurrentene. Det holdt lenge, men etter hvert ble han innhentet av Sarpsborg og på det siste meterne inn mot mål måtte han se seg forbigått også av Tønsberg med 0,5 sek.
Anna og Hanna rodde inn til en god bronsemedalje i sitt dobbelscullerløp. Samme valør fikk damedobbelfireren med Anna, Hanna, Oda og Mathilde. Her ble de slått av Ålesund og Christiania.
Resultatet samlet var flott.
Riktignok kun en Norgesmester, men passplass på resten står det respekt av!
Gratulerer