To nye juniortrenere i Kristiansand roklubb

Even Overskaug blir ny juniortrener i klubben
Knut Barek blir ny juniortrener i klubben.

Kristiansand roklubb ønsker Knut Barek og Even Overskaug velkomne som nye juniortrenere! Roklubben har lenge jobbet med å få tak i en ny juniortrener, og nå kan vi spre det gode budskap om et helt nytt trenerteam!
Knut jobber til daglig som lærer på akademiet i byen og kommer opprinnelig fra Bergen. Han var en meget aktiv roer da han var yngre. Han var med i firer som vant jr. NM som ung, de gjorde også en rimelig bra innsats i Sorø i Danmark. Etter det ble det mer studier og mindre roing. Han bor nå i byen og er klar for nye ro-eventyr. Vi ser frem til å møte deg i klubben fremover!

Even er lege og jobber på Sørlandet sykehus, han flyttet til Kristiansand i sommer. I høst tok Even NM-bronse i 4x for Kristiansand roklubb. Even gikk breddeidrett på videregående i hjembyen Trondheim og har derfra fått kunnskap i idrett. Han har studert til å bli lege i Polen, og det var der hans rokarriere startet. Even oppnådde gode romaskinresultater og det ga mersmak for roing på vann. I Polen traff han Truls Albert som fortalte om det gode terningsmiljøet i Kristiansand roklubb. Nå ror Even for klubben, og legger ned mange treningstimer i klubben. Even er positiv og treningsvillig, vi gleder oss til å se deg i trenerrollen!

Juniorgruppen er veldig motivert og vi er alle klare for å starte opp treningen sammen med det nye trenerteamet. Det er 6-7 stykker som ror, noen mer fast enn andre. Vi håper og tror at gruppen vil vokse og at flere starter med roing i Kristiansand. Kristiansand Roklubb er stolte av det nye trenerteamet og gleder oss til å se juniorgruppen fremover!