Norgesmesterskapet 2018!

Oda M. Aagesen, bronse i senior dame lettvekt
Oskar Sødal, sølv i herrer senior lettvekt

Kort oppsummering fra årets NM på Årungen:
Oskar Sødal leverte er et solid løp i herrer senior tungvekt, han var knapt sekundet bak Olaf Tufte, og endte på 5.plass. I lettvektsklassen leverte Oskar igjen et forrykende løp, da han sikret sølvmedalje, noen sekunder bak Jens Holm, fra Sarpsborg Roklubb.
Oda M. Aagesen doblet også med deltagelse i både tungvekt- og lettvekt singelsculler. Hun fikk bronse og 5.plass i henholdsvis lettvekt og tungvekt.
Even Overskaug og Truls Albert deltok i senior dobbeltsculler. Dessverre klarte ikke guttene å gå videre til finalen.
Blant våre «up and coming» roere ble det også leverte sterke prestasjoner. Syvert Senumstad leverte sterk roing og kom seg videre til semifinalen i junior A (under 20.år), en aldersklasse for roere eldre enn Syvert. I junior B (15-16.år), rodde Syvert inn til sølvmedalje!
Fredrik E. Færavaag leverte god roing og ble nummer 5. i herrer junior B.
Peder Senumstad viste også god roing i junior C (12-14.år). Han ble nummer 5. i dobbeltsculler sammen med Hans A. Wergeland fra Fana Roklubb