NM på Årungen, - Juniorene slår til!

Kristiansand Roklubb stilte i NM 2007 i alle de aldersgruppene som det ble arrangert løp for. Det er meget motiverende for de yngre roere å se at de mer erfarne "bryr seg" og stiller opp for dem og med dem. Det tyder også på en god utvikling i klubben og er et resultat av en bra innsats fra de aktive, de aktives foreldre og alle frivillige!

Selv om Helge Tønnessen greide å få en sølvmedalje i singlesculler, noe det står stor respekt av, så er det juniorene som nå ser resultatet av sin trening. Det er en flott gjeng som vet at de har noe å fare med, og de drog til og høstet mesteparten av de 14 medaljene klubben oppnådde på Årungen. Uten juniorene hadde det blitt tynt med deltakelse.

Arvid tok bilder av de fleste av dem som fikk medalje (bildet i denne artikkelen illustrerer de vanskelige forhold med sterk vind og høye bølger som var på lørdag). Både kameraet og han ble varm av den jobben! Det gikk i ett, spesielt på søndag. Du vil finne bilder fra NM her: http://roklubben.com/image/tid/8

Juniorene mestret de dårlige roforholdene (spesielt lørdag) og slo mange av de beste lagene i Norge! I forhold til i fjor er nå juniorene mer erfarne og de vet hvordan de skal opptre på en regatta og vinne!
RoNorge har det siste året fått øynene opp for Kristiansand og lurer på hva som kommer fra den kanten neste gang. De største klubbene på Øst- og Vestlandet har nå fått konkurranse, og de merker at Kristiansand kan bite fra seg og det er bra!

Neste regatta for juniorene er Ungdomsmesterskapet på Os (ved Bergen) allerede om knappe to uker (29. - 30. september), som også er sesongens hovedmål.

Resultatene fra NM på Årungen finner du her (MS Excel regnark) : http://www.roklubben.no/files/Norgesmesterskapene-2007.Resultater.xls

Skrevet av Janis med innspill fra Arvid og Christian. Fortell videre til andre om denne artikkelen hvis du mener at den er av verdi for de, fortell til meg (tellme at jaanis dot org) hvis du mener at noe i artikkelen er dårlig beskrevet eller direkte misvisende.

Kommentarer

Stephen's bilder fra NM 2007

Se bildene som Stephen har tatt i løpet av NM-helgen på Årungen 15.-16. september 2007:

http://picasaweb.google.no/SportScientist/RowingNM2007