Klubb Skagerak

KLUBB SKAGERAK
Klubb Skagerak er en klubb for de medlemmer i Kristiansand Roklubb som har rodd over Skagerak, mellom Norge og Danmark. Andre kan også søke om å bli medlem etter å ha dokumentert overfarten. Klubb Skagerak er laget for å oppmuntre til hav- og langdistanseroing. Krav til medlemskap: Ha krysset Skagerak i robåt minst en vei uavbrutt fra fastland til fastland.
Enten alene eller flere i robåten.

• Båten skal være selvforsynt og det er ikke lov til å motta hjelp underveis.
  • Nødvendig reserve- og sikkerhetsutstyr skal være om bord
  • Alle i båten skal ha deltatt på lik linje i rofremdriften.
  • Det er ikke lov til å bruke andre fremdriftshjelpemidler som seil, motor etc.
  • Turen må dokumenteres med en kort beskrivelse, bilder etc.

Det er laget en egen minneblankett som kan kjøpes av de som har fullført.
Distanser: Kristiansand - Hirtshals:         70 nmil, (129 km)
Kristiansand - Hanstholm:      65 nmil, (120 km)

Kontaktperson for Klubb Skagerak: Arvid Bentsen
Medlemmer i Klubb Skagerak